Child Abuse – (Social Experiment)

3 months ago 12

Thanks for Watching!
Faleminderit qe shikuat!

Sqarim rreth ides: Ky soc. experiment / prank është realizuar i gjithi nga grupi “GJ07 Prank” Idea është e gjitha e jona, mirpo në qoftë se kërkoni në Youtube, do ju dalin shumë video të ngjajshme si e jona, dhe kjo nuk do të thotë qe ne e kemi kopjuar ate. Ju faleminderit !
Clarification about the idea: This soc. experiment / prank is realized all by “GJ07 Prank” group. The idea was ours, but there are also similar videos on Youtube, and it doesn’t mean we just copied the idea. Thank You !

Vërejtje: Kërkojmë ndjesë për disa skena të cilat zëri i viktimave nuk është dëgjuar, shpresojm që në videot radhes ky problem do të evitohet, dhe gjithashtu rreth kualitetit të videoxhirimit, do të mundohemi që këto probleme ti rregollojm në të ardhmen. Ju Falemindeit
Remark: We apologize for some scenes where victims are inaudible,we will try to avoid that in the incoming videos and also about the video recording quality,we will try to make it better in the future.

PLEASE LIKE AND SHARE IF YOU ENJOYED THIS, also invite your friends.
JU LUTEM BËJE LIKE DHE SHPËRNDAJE NË QOFTË SE JU KA PËLQYER, gjithashtu ftoj miqët tuaj.

Subscribe here https://goo.gl/rFosom for more pranks and social experiments!
Abonohu këtu https://goo.gl/rFosom për më shum video.

follow us:
Facebook: https://www.facebook.com/GJ07PRANK/
Twitter: https://twitter.com/GJ07Prank
Instagram: https://www.instagram.com/gj07prank/
Snapchat: gj07prank

For more info contact us: gj07prank@gmail.com
and for more about us, Who we are, what do we want, Read more below
Për me shumë rreth neve, Kush jemi ne, qfarë duam ne, lexoni më poshtë

https://goo.gl/SXiMbi
https://goo.gl/EUXDqK